Нов куриоз, този път в офис на ВиК. Изнервен заради липсата

...
Нов куриоз, този път в офис на ВиК. Изнервен заради липсата
Коментари Харесай

Мъж нахлу във ВиК-Болярово по халат и с шампоан

Нов куриоз, този път в офис на ВиК. Изнервен заради липсата на вода гражданин на Болярово нахлу в локалния офис на сдружението единствено по халат и с шампоан в ръка. Мъжът недоволствал, че към този момент шести ден няма вода в дома си.

От този проблем страда освен Стоян Илиев - който решил да предизвика ВиК, само че и останалите поданици на странджанското село Стефан Караджово. Там живеят възрастни хора с хронични болести, както и чужденци, закупили парцели у нас.

Заради безводието детската градина в селото работи до обед. Хората се доставят с вода от чешма с минерален извор. Недоволните поданици стартираха и подписка, с която ще упорстват за промяна на управлението на ВиК сдружението.

Само преди десетина дни ядосан мъж нахлу в офиса на електроразпределителното сдружение в Силистра с празненство грил, с цел да си препече филии за закуска. Причината за държанието си мъжът изясни с това, че повече от 24 часа не е имал ток, а когато е звънял на дежурните телефони, никой не му е отговарял.

Цялата сцена беше снимана и качена в обществените мрежи, а клипът събра близо 3 милиона гледания. Във видеото се вижда по какъв начин мъжът носи скара, дъска за рязане, самун, салам, даже компот. Охраната в офиса на сдружението прави опит да го спре, само че той отхвърля да си тръгне.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР